Chef Recepty HOME








Japonské Yakisoba rezance s kuracím mäsom

Nahlásiť obsah


1 z 1 Obrázky JanK
Nahrať obrázok
Pridané od: JanK
Uverejnené v:  Kuracie
Počet zhliadnutí:  1634 videní
Doba Prípravy:  12 minút
Doba Varenia:  15 minút
Diéta: Bez diéty
Kuchyňa: Čínska / Ázijská kuchyňa

Ďalšie informácie

Chod: Hl. jedlo
Porcie: 4
Náročnosť: stredne náročné
Gourmet Špeciál: Kulinárske potešenie bežného druhu
Krátky opis: Japonské rezance s kuracím mäsom a zeleninou, ktoré si získali priaznivcov nielen v Ázii. Recept sa dá samozrejme upraviť na veľa spôsobov. Ja mám rád ešte variantu s bravčovým

Ingrediencie

1 1/2 lyžičky sezamového oleju

Chilly pasta podľa chuti

1 baraní roh

2 strúčiky cesnaku, prepasýrované

3 kuracie prsia

80 ml sójovej omáčky

1 stredne veľká cibuľa, sliced lengthwise into eighths

1/3 stredne veľkej kapusty (nakrájanej)

1 mrkva

1 balenie yakisoba rezancov (okolo 200g)

Postup

Kuracie prsia opláchneme a nakrájame na kocky. Cibuľu rozkrojíme na polovice a the nakrájame na na osminky (mesiačiky). Mrkvu nakrájame tiež na pásiky.

V hrnci si uvaríme rezance (podľa návodu na obale).

Vo woku, alebo vyššej panvici si zohrejeme olej.  Pridáme cesnak, chilli pastu a nakrájaný baraní roh. Po necelej minúte pridáme kuracie prsia a polku sójovej omáčky.

Keď je mäso hotové dáme mäso nabok, ale prikryjeme aby zostalo teplé.

V tej istej panvici si teraz orestujeme cibuľu, mrkvu, kapustu a pridáme zvyšok sójovej omáčky.

Po pár minútach do zeleniny naspäť vložíme kura, scedené rezance a všetko spolu dobre premiešame.

Dobrú chuť.

Nebolo pridané žiadne hodnotenie