Chef Recepty HOME






Sandwich s arašidovým maslom a banánom pre deti srdcom kovboja

Nahlásiť obsah


1 z 1 Obrázky Kate
Nahrať obrázok
Pridané od: Kate
Uverejnené v:  Nátierky
Počet zhliadnutí:  1315 videní
Doba Prípravy:  5 minút
Doba Varenia:  0 minút
Diéta: Bez diéty
Kuchyňa: USA / Kanadská kuchyňa

Ďalšie informácie

Chod: Raňajky
Porcie: 2
Náročnosť: ľahké
Gourmet Špeciál: Pre deti
Krátky opis: Plné energie, chrumkavé, sladké, ale aj s ovocím. To správne čo na pol dňa potrebujú všetci udatní kovboji, na prériách školy čeliaci indiánskym šibalským a prefíkaným príkladom matematiky

Ingrediencie

8 krajcov celozrnného toastu

maslo

arašidové maslo

1 banán

2 lyžice medu

kukuričné lupienky

Postup

Na jeden krajec sandwichu natrieme maslo a rovnomerne rozotrieme lyžičku medu.

Na druhý krajec chlebu dáme arašidové maslo a na kolieska nakrájaný banán.

Banány ešte primerane posypeme kukuričnými vločkami a obidva krajce spojíme.

Spread butter on one side of each slice of raisin bread. Spread peanut butter on the other side of four of the slices. Top the peanut butter with thinly sliced bananas and honey.

Sprinkle granola over honey and top with remaining slices of bread (butter side up).

Heat a griddle to medium hot. Grill sandwiches are golden brown, flip and cook the other side until golden brown. Serve warm.

Nebolo pridané žiadne hodnotenie