Chef Recepty HOME








Šalát Santa Catarina

Nahlásiť obsah

Pridané od: Kulinár tom
Uverejnené v:  Šaláty
Počet zhliadnutí:  1055 videní
Doba Prípravy:  25 minút
Doba Varenia:  0 minút
Diéta: Vegetariánske jedlá
Kuchyňa: Lat.Amerika / Karibská kuchyňa

Ďalšie informácie

Chod: Hl. jedlo
Porcie: 4
Náročnosť: ľahké
Gourmet Špeciál: Kulinárske potešenie bežného druhu
Krátky opis: Exotický šalát so sviežimi ingredienciami na juhoamerický spôsob nazvaný podľa štátu v južnej Brazílii.

Ingrediencie

špenát

koriander

ananás

jedna tretina šálky na jemno nasekaných kešu orieškov

pol šálky petržlenovej vňate

4 lyžice pomarančového džúsu

6 lyžice limetkovej šťavy

pol lyžičky mletého čierneho korenia

Postup

V miske si špenát, koriander a ananás nakrájame na na stredne veľké kúsky. V druhej miske si zmiešame kešu oriešky, ptržlenovú vňať, pomarančovú a limetkovú šťavu a čierne korenie. Šalát podávame poliaty s dressingom ako prílohu k brazílskemu gulášu s mangom.

Nebolo pridané žiadne hodnotenie